WORKSHOPS

VAN UIT ONZE PRAKTIJK BIEDEN WIJ VOLGENDE WORKSHOPS AAN

WORKSHOP VOOR KINDEREN

FAALANGST & STRESS

Workshop voor kinderen/jongeren die kampen met faalangst en stress (op school) en/of de neiging hebben te liggen piekeren. 

Tijdens deze workshop worden er handige tips en trics gegeven van hoe men kan omgaan met de stress en angst, alsook is er een grote meerwaarde door inbreng van de groep. Men ziet dat men niet de enige is die hiermee te maken krijgt en de kinderen kunnen leren uit oplossingen gegeven door de andere kinderen/jongeren.

De workshop omvat 5 sessies van 1u op een woensdagnamiddag.

U kan zich aanmelden via het contactformulier. Hierna wordt u uitgenodigd voor een intakegesprek waarbij u de situatie kan schetsen. Zo krijg ik als psycholoog wat extra achtergrond en kan er worden gezorgd dat iedereen op de juiste plaats zit in de groep. 

Hierna kan het kind/ jongere deelnemen aan de groepsessies. 

Op het einde van de sessies wordt u terug uitgenodigd voor een oudergesprek waarbij de evolutie van het kind/jongere wordt besproken.


PRIJS

intakegesprek: €70

workshop: €225 (€45 per sessie ipv €60 per sessie). Duur 60min

oudergesprek: €65

(Teruggave van de mutualiteit mogelijk)

DATA: 

(nog niet bepaald voor 2024)WORKSHOP BURN-OUT

HERKENNEN - PREVENTIE  - OMGAAN MET

Heeft u een burn out of denkt u er 1 te hebben? Dan is deze workshop iets voor u. U leert een burn out te herkennen en hoe een burn out kan worden voorkomen. 

In 4 sessies van 2,5u (18u30 - 21u) leert u een aantal technieken om beter te kunnen omgaan met stress en symptomen die u op heden ervaart gebonden aan een burn out.

De sessies gaan online door in kleine groepjes zodat er genoeg ruimte is voor oefening en erkenning.

DATA:

(nog niet bepaald voor 2024)


VOEDINGSADVIES

Data nog niet bekend, volg ons op fb indien u op de hoogte wenst te blijven