WEBSHOP

INSENTIALS - BOEK FAALANGST

BOEK - JIJ, FIEN EN EEN TOVERKIST VOL SUPERKRACHTEN

Geschreven en geïllustreerd vanuit een oplossingsgerichte cognitieve systeemtherapeutische visie bevat het boek hulpmiddelen over hoe kinderen kunnen omgaan met piekeren, (faal)angsten en stress/zenuwen aan de hand van inducties en suggesties, waardoor kinderen op basis van naturalistische (zelf)hypnose hun eigen fantasiewereld kunnen aanspreken en zo de aangereikte technieken kunnen internaliseren, binnen hun eigen fantasie en leefwereld. Deze vorm van visualisatie helpt het kind zijn keuzemogelijkheden naar het aanpakken van bepaalde moeilijkheden uit te breiden. 

Benieuwd hoe het boek eruit ziet? Download dan hier een deel van het boek in lage resolutie.

INSENTIALS - LIFESTYLE

Als gezondheidspraktijk zijn wij erg begaan met jullie gezondheid. Een groot deel van onze focus ligt hierbij op de mentale gezondheid maar we kunnen er ten heden dage niet omheen dat ook ons lichaam een grote invloed heeft op hoe we ons voelen. Lichaam en geest zijn ontegensprekelijk met elkaar verbonden. (ga naar volledige artikel). Omdat alle kleine beetjes echt wel helpen bieden wij  innovatieve voedingssupplementen aan van het bedrijf Insentials. Deze zijn na onderzoek en testing ook door ons goedgekeurd.

DE ALLES-IN-EEN VITAMINE VOOR ELKE SUPERVROUW


Gezonde gewoontes is altijd jouw eerste keuze. De huidige vervuiling, stress, vermoeidheid, kant-en-klaar voedsel, hormonale veranderingen enz ... kunnen vitaminetekorten veroorzaken bij de vrouw-van-vandaag.

Of je nu een carrièrevrouw, supermoeder, huisvrouw of een combinatie van die drie bent, het doet er niet toe. Een laag metabolisme, veranderingen in gewicht, aanhoudende vermoeidheid, hormonale problemen, huidveroudering: als vrouw zal je hoe dan ook tot een punt komen dat je te maken krijgt met vrouwelijke kwaaltjes. De bestaande behandelingen zijn vaak te reactief. Maar preventie is net cruciaal, zowel op het fysieke als het mentale vlak. Kies de juiste essentiële vitamines, zonder risico op onnodige combinaties of overdosage. Belgische productie. Gevalideerd door voedingswetenschapper & founder Amandine De Paepe.

ALLE INSENTIALS SUPPLEMENTEN KAN JE COMBINEREN.

WAAROM ZIJN VITAMINES & MICRONUTRIËNTEN ZO BELANGRIJK?

Vitamines, mineralen en oligo-elementen zijn essentieel voor de normale werking van ons lichaam (groei, afweer, metabolisme, enz.). Ons lichaam kan de meeste van deze stoffen niet zelf produceren en daarom moeten we ze via onze dagelijkse voeding opnemen. Maar... door onze onevenwichtige voedingsgewoonten en onze drukke levensstijl is dat vaak niet het geval!

Omdat iedereen anders is heeft ook iedereen andere behoeften. Als basis is er de smart vitamins in combinatie met de detox boost. Deze combinatie wordt bijna altijd aangeraden. Het derde supplement is afhankelijk van jouw noden: dit kan de energy boost zijn, de balance me, de fat burner,..

In alle supplementen zitten er verschillende voedingsstoffen. Zo neem je geen dubbele stoffen binnen.

Als je echt op rimpels wil gaan werken dan raden wij de smart vitamins, detox boost en de collageenshot aan. 

Wij kunnen op uw vraag ook een voedingsplan opstellen in combinatie met de nodige supplementen. Dit gebeurt aan de hand van een (online) intakegesprek.

Indien je niet goed weet wat te kiezen, stuur ons een mailtje info@praktijk-itransform.be met jou noden en wij helpen jou graag verder.

De producten zijn momenteel enkel af te halen in de praktijk of levering binnen de straal Blankenberge - Wenduine - Brugge.