ONS TEAM

Psychotherapeut Blankenberge
Psychotherapeut Blankenberge

Virginie

Psycholoog kinderen en volwassenen Blankenberge en Brugge

Coördinator

van PASSIE naar IDEE naar PRAKTIJK

Als klinisch psychologe voor volwassenen en kinderen ben ik op zoek gegaan naar een richting waar ik volop mijn passie kan ontplooien: resultaatgericht mensen begeleiden. Na een bijkomend postgraduaat - diagnostisch onderzoek bij kinderen en adolescente- heb ik me verder toegespitst op life coaching, coaching van kinderen en adolescenten. Aansluitend heb ik me bijgeschoold in de syteem-oplossingsgerichte psychotherapie. Na een boeiende ervaring met hypnotherapie heb ik hier ook een opleiding voor gevolgd om zo bepaalde problematieken nog intensiever te kunnen behandelen.

ERKEND KLINISCH PSYCHOLOOG 882123051

ERKEND PSYCHOTHERAPEUT - - OPLOSSINGSGERICHTE COGNITIEVE SYSTEEMTHERAPEUT

HYPNOSTHERAPEUT

Therapeut Blankenberge
Therapeut Blankenberge

Catharina

Kinder -en jongerentherapeut Blankenberge 

Als klinisch orthopedagoge hanteer ik een holistische aanpak. Voor mij draait het niet alleen om het oplossen van specifieke problemen, maar ook om het begrijpen van het complete plaatje. Ik luister graag naar jouw verhaal zonder oordeel, want ik wil echt begrijpen wat er speelt.Het gaat niet alleen om het overwinnen van obstakels, maar ook om het ontwikkelen van die innerlijke kracht om tegenslagen aan te kunnen. Samen kunnen we werken aan tools en strategieën die jou helpen groeien en bloeien, het bouwen van een stevige basis waarop jij kunt staan en jezelf kunt zijn.

ERKEND ORTHOPEDAGOOG

Therapeut Brugge
Therapeut Brugge

Luna

Therapeut

Testafname Brugge en Blankenberge

Mijn passie ligt bij mensen helpen en ondersteunen. Ik heb kennis opgedaan rond verschillende doelgroepen en ontwikkelingsstoornissen waardoor mijn interesse hieromtrent enkel sterker geworden is. Ik werk graag met kinderen en ik kan mij helemaal vinden in het proces rond diagnostiek en het verder begeleiden van de client. 

INTEGRATIEVE THERAPEUT io.

DIAGNOSTIEK

Diëtist Brugge
Diëtist Brugge

Chiara

Diëtiste Brugge

Mijn keuze om diëtiste te worden is voortgekomen uit mijn grote interesse in voeding en de effecten ervan op ons lichaam. Ik wil graag de waarheid onderscheiden van de vele fabels die we dagelijks horen. Mensen ondersteunen en voorzien van concrete handvaten is mijn ambitie. Elke persoon is uniek met een eigen verhaal en een persoonlijke relatie met voeding. Ik hou ervan deze uitdaging hierin samen met jou aan te gaan. 


ERKEND DIËTISTE

Seksuoloog Brugge
Seksuoloog Brugge

Indra

Seksuoloog en relatietherapeut Brugge

Na mijn opleiding als psychologisch consulent, werd het mijn passie om openheid te creëren rond seksualiteit. Daarom koos ik ervoor om mij verder op te leiden tot seksuoloog. Seksualiteit en relaties zijn intieme thema's waar heel wat mensen moeilijkheden rond ervaren.


ERKEND SEKSUOLOOG

Contextuele therapeut Brugge
Contextuele therapeut Brugge

Ramina

Jongeren -en volwassen therapeut Blankenberge en Brugge

Ik ben gefascineerd in het uitgestrekte domein van de menselijke psyché en menselijke relaties. Na mijn ervaring met koppels heb ik besloten mij verder te verdiepen in de intra -en intermenselijke processen.

Elke verhaal is uniek. Ik wil je vooral meegeven dat ik graag jou verhaal hoor. Samen gaan wij integratief werken. Je leert de processen in jou en om je heen niet alleen begrijpen, maar ook echt beleven. Je wordt je bewust van je gedragspatronen en hun oorsprong. Maar ook van je unieke kwaliteiten en mogelijkheden die jouw "klacht" en de manier om eruit te komen mogelijk maken.   

Mijn werkveld situeert zich oa. in het domein: Centrum voor Verantwoord Ouderschap, Slachtofferhulp en Intra Familiaal Geweld.

ERKEND CONTEXTUELE THERAPEUT

PSYCHOTRAUMA - FAMILIEOPSTELLINGEN - KOPPELTHERAPIE

RELATIETHERAPEUT

Kinder - jongeren therapeut Brugge
Kinder - jongeren therapeut Brugge

Ariane

Kinder-en jongerentherapeut Brugge

Als systeem counselor ligt mijn passie in het begeleiden van kinderen en jongeren met diverse uitdagingen waarbij ik kijk naar het individu als naar de bredere context. Met mijn jarenlange ervaring bij het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg in het ondersteunen van personen met een verstandelijke beperking, psychische problemen en ontwikkelingsproblematieken zoals autisme en ADHD wil ik kinderen en jongeren helpen ondersteunen in hun persoonlijke groei.

Creativiteit speelt een centrale rol in mijn therapieën

SYSTEMISCH THERAPEUT

Zwangerschapscoach Brugge
Zwangerschapscoach Brugge

Elke

Zwangerschapscoach Brugge

Toen ik voor de eerste keer mama werd, was het toch even schrikken hoever ik stond van mijn intuïtie. Tijdens de zwangerschap had ik een ideaalbeeld over de geboorte en het moederschap en al tijdens de geboorte ondervond ik dat dit ideaalbeeld naar de vuilbak mocht. Naar aanloop van de geboorte van mijn zoontje, ons twee kindje, stond ik hier heel sterk bij stil. Dit droeg bij tot een compleet andere geboortebeleving. Een beleving waarbij ik me gesterkt voelde door de mensen rondom me. Een gevoel dat ik aan ieder ander gun.

  • VERBINDEND COMMUNICEREN VZW IMPULS
  • DOULA OPLEIDING

  • POSTNATALE DOULA OPLEIDING
  • PERINATALE COUNSELING-DRAAGKRACHT
  • BABYTAAL

ERKEND DOULA

PS food and lifestylecoach Brugge
PS food and lifestylecoach Brugge

Jamie

PS Food and lifestyle Brugge

Het is fantastisch hoe je door voeding en training je lichaam kunt transformeren en versterken, waardoor jij je zelfverzekerd in je lichaam voelt. Mijn wens voor jou is dan ook dat jij je vitaal voelt in elke fase van je leven!
Investeren in je gezondheid is dan ook de boodschap!

STUDIES

  • VOEDINGSCOACH PS. FOOD & LIFESTYLE

  • POWERMAMA: PRE en -POSTNATALE TRAINING 
  • FUNCTIONAL TRAINING ACADEMY: FUNCTIONAL TRAINER 
  • PCA: PHYSICAL TRAINER
Kinder - jongeren psychotherapeut Brugge
Kinder - jongeren psychotherapeut Brugge

Hannah

Kinder- en jongerenpsycholoog Brugge

Na mijn jarenlange ervaring als begeleidster in leefgroepen voor jongeren met ASS, gedragsproblematieken en complexe problematieken en daarnaast crisisbegeleidster, wou ik me meer focussen op gesprekstherapie. Aan de slag gaan met de cliënten en samen op pad gaan… Vooral jongeren en jongvolwassenen die op zoek zijn naar zichzelf, al dan niet met een beperking. Ik ga graag aan de slag met autisme, trauma, gedrags en -agressieproblemen. Mijn achtergrond in de (top)sportwereld kan wanneer nodig helpend zijn. Want… Het mooiste dat je kunt worden is jezelf! 

ERKEND PSYCHOTHERAPEUT 406047

PSYCHOTHERAPIE OPLOSSINGSGERICHTE COGNITIEVE SYSTEEMTHERAPIE  

Kindertherapeut Brugge
Kindertherapeut Brugge

Kaydee

Kindertherapeut

Testafname Brugge

Ik vind het belangrijk om contextueel te werken. Ieder individu is uniek en interageert op zijn omgeving. Iedere cliënt draagt een eigen verhaal, waarden, normen en achtergrond met zich mee. Met het oog op het versterken van eigen kracht bevorderen we de groei van het mentale welzijn. Bij mij kunnen kinderen en jongeren terecht voor diagnostiek zoals IQ test, ADHD onderzoek en screening van ASS met bijkomende ondersteuning.

DIAGNOSTIEK

Wil jij ook graag deel uitmaken van ons Team? Bekijk dan zeker de pagina met vacatures.