PS.  FOOD & LIFESTYLE

BEGELEIDING WAARBIJ UITGEGAAN WORDT VAN INDIVIDUELE VOORKEUR


VOOR WIE WIL AFVALLEN OP EEN GEZONDE MANIER

Je goed voelen', volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Als coach kan ik je daarbij helpen en ben dat duwtje in de rug als je het nodig hebt. Op bewezen resultaat, op gemak en op jouw manier.


HOE WERKT HET

Met PS. food & lifestyle maak jij de eerste stap naar jouw nieuwe levensstijl

Samen gaan we aan de slag zodat jij je beter voelt, tevreden met je lichaam bent en trots bent op jezelf. Met PS. food & lifestyle zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op jouw gezonde levensstijl. Het PS. food & lifestyle program volg je onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl. Elke week bespreken we uitgebreid de vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de fases van het programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt.

Jouw dag- en weekmenu wordt aangepast op jouw wensen en behoeften. Maar gemiddeld zijn er 6 eetmomenten per dag. Hiervan zijn 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. 

Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leer ik je wat een gezonde levensstijl precies inhoudt en geef ik je handige tips. Na het bereiken van jouw gewenste gewicht blijf je onder mijn persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

De voordelen van PS. food & lifestyle :

 • Een persoonlijk stappenplan
 • Gepersonaliseerde weekmenu's
 • Begeleiding van mij als gecertificeerd PS. food & lifestyle coach
 • Eiwitrijke, koolhydraatarme producten
 • Behoud van je spiermassa
 • Geen jojo effect
 • Echte gedragsverandering voor een blijvende gezonde levensstijl

Het gemiddelde gewichtsverlies in de eerste fase is zo'n 1 - 2 kilo per week. Afhankelijk van je geslacht, leeftijd, lengte en bijvoorbeeld dieetverleden en medicatie. Samen kijken we naar de positieve veranderingen die je al hebt gemaakt. Daarnaast worden eventuele struikelblokken besproken en hoe je deze kunt oplossen.

Middels onze app staan we altijd met elkaar in contact, kun je je eigen weekmenu generen, producten bestellen en jouw eigen behandelplan volgen. Uiteraard kun je daar ook eventuele vragen stellen.

Wat kost het PS. food & lifestyle program?

De kosten van het PS. food & lifestyle program zijn per persoon verschillend en afhankelijk van je gewenste doel.

Een product of eetmoment kost ca. € 2,70. Gemiddeld nemen cliënten in de eerste fase vijf producten per dag. Heb je vijf producten per dag nodig dan ben je € 13,50 per dag en ongeveer € 90,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. Daarnaast is de begeleiding en de consulten hierbij inbegrepen. Zodra je gewenste gewicht is bereikt nemen de producten per dag af, maar blijft de begeleiding bestaan. 


Stralend de zomer in met het 6 weken zomerprogramma!

Met de zomer in het vooruitzicht nadert ook het seizoen van de jurkjes en bikini's.

Het 6 weken zomerprogramma biedt een complete aanpak voor het bereiken van het persoonlijke leefgewicht. Met uitgewerkte weekmenu's, persoonlijke begeleiding en tips voor een gezonde levensstijl werk jij aan jouw doel en ga je stralend de zomer in. 

Inhoud 6 weken zomerprogramma

 • Starterspakket voor week 1
 • Receptenbrochure voor 5 weken met uitgewerkte weekmenu's, boodschappenlijsten en recepten
 • 2 nieuwe brochures waarin alles staat over gezonde voeding en een gezonde levensstijl
 • Zomergoodiebag 


SUCCESVERHALEN

Samen naar gewichtsbehoud

Ik heb tijdens mijn programma ook drie nieuwe mensen geïntroduceerd aan PS. food & lifestyle. Na gezien te hebben hoe het mij geholpen heeft, waren ze snel overtuigd. Ik ben blij dat ik met mijn verhaal andere mensen kan helpen naar een gezonde levensstijl!

Momenteel zit ik in de fase van gewichtsbehoud en begin ik te leren wat ik wel en niet kan blijven eten, zonder al die kilo's terug op de weegschaal te zien verschijnen.

Ik hoop dat ik met mijn verhaal nog meer mensen kan helpen om zich weer beter in hun vel te voelen en te komen op het punt waar ik nu ben!

Het verhaal van Rani

27 jaar uit Everberg
- 38 kg


Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!

Ik was altijd al iemand die iets meer woog dan het gemiddelde, maar tijdens het afstuderen van de middelbare school ging het echt bergaf. Ik begon echt te sukkelen met mijn gewicht.

Ik zat niet lekker in mijn vel

Voordat ik bij PS. food & lifestyle terecht ben gekomen, had ik al verschillende diëten geprobeerd. En voor corona had ik iets gevonden wat redelijk goed werkte. Ik begon evenwichtiger te eten en meer te bewegen.

Echter toen corona begon, is er in dit ritme, veel roet in het eten gegooid. Ik zat in deze periode ook niet lekker in mijn vel waardoor ik onregelmatig en ongezond at. Hierdoor had ik geen fut om te bewegen

Dit is hét moment om te beginnen

Begin 2023 was ik zo gedegouteerd van mezelf, dat ik besloot om er echt werk van te gaan maken. Mijn moeder herinnerde zich een PS. food & lifestyle coach. Na wat onderzoek heb ik een kennismakingsgesprek met haar gepland. Ik had meteen een klik met haar.

Tijdens de eerste weging kwam ik erachter dat ik 112,4 kilo woog. Ik was er echt niet goed van. Ik wist meteen dit is hét moment om te beginnen, anders ben ik straks te laat. Ik was niet blij met hoe ik eruit zag, ik keek niet graag naar foto's van mezelf, mijn kleren vond ik niet leuk, en eigenlijk had ik moeite met mezelf...

Na alle informatie wist ik meteen dat een coach mijn beste optie was.

De hulp die ik nodig had

Tijdens het programma had ik ook de nodige ups en downs, maar mijn coach was er elke stap van de weg. Zonder haar was dit mij nooit gelukt. Ze had altijd de juiste woorden, de hulp die ik nodig had en het beste advies over wat ik het beste kon eten.

Door alle goede raad en hulp van Christel en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Mijn grootste uitdaging en mijn grootste succes

Mijn grootste uitdaging was zonder twijfel mijn studentenjob. Ik werk in een frituur als leverancier en soms bak ik ook vlees. Ik was iemand die enorm graag frietjes at en het ook echt elke dag kon eten.

Tegenwoordig kan ik heel makkelijk van alle verleidingen afblijven. Dit was zonder mijn coach nooit gelukt. Het is een zware weg geweest en niet altijd even makkelijk, maar ik ben enorm blij dat ik ermee begonnen ben. Ik voel mij nu veel beter in mijn vel en in mijn kleding. Ik ben veel zelfverzekerder en durf nu kleren te dragen, die ik voorheen niet durfde te dragen.

Nu dat ik 38 kilo kwijt ben, heb ik veel meer energie en ik geniet ook gewoon veel meer van het leven.


Lees op onze facebookpagina de positieve ervaringen

Powerslimcoaches Virginie & Jamie

PS Food and lifestyle coach Blankenberge
PS Food and lifestyle coach Blankenberge
PS Food and lifestyle coach Brugge
PS Food and lifestyle coach Brugge

Mijn naam is Jamie. Zitten is voor mij een ware kunst, dat maakt duidelijk waarom ik van fitness en bewegen hou.
Als jonge 20-er was ik een heel onzeker meisje, maar door lichaamsbeweging, voeding en de juiste mindset stap voor stap aan te passen, ben ik gegroeid tot een sterke vrouw die elke dag nieuwe stappen wil zetten om te groeien als persoon.
Het is fantastisch hoe je enkel al door voeding zal transformeren, versterken en je zelfzekerder zal voelen.  

Mijn wens voor jou is dat jij je vitaal voelt in elke fase van je leven en ik zal je daarbij helpen!