Smart collagenshot 10g

ANTI-AGING. Sterker haar & nagels

30 shots x 10g

Wetenschappelijk onderbouwd mét klinische studies.

 • hoogst gedoseerd
 • 10g gehydrolyseerd CollaXine
 • hoogste hydrolisatie graad in markt
 • glutamine voor betere opneembaarheid
 • met vitamine C
 • 91% absorptie garantie
 • geen suikers
 • 0% zoetstoffen (lever belastend)
 • keratine precursoren: l-cysteïne & l-methionine
 • niet belastend voor de lever (uniek!)
 • unieke one-dosis shot om bacteriële infectie te vermijden
 • makkelijk in gebruik
 • 100% recycleerbaar
 • minder rimpels voelbaar na 2 weken inname
Belgische productie. Gevalideerd door onze experten.


AFHANKELIJK VAN JE LEEFTIJD ADVISEREN WE 2 à 5 shots/ week. Met de doos van 30 shots kan je de kuur 2 tot 3 maanden volgen, afhankelijk van het aantal shots je per week inneemt.Lange termijn inname wordt aanbevolen.

Een overbelaste lever maakt het moeilijk om eiwitten natuurlijk te metaboliseren. Gezien collageen peptides een gehydrolyseerde eiwitstructuur bevat, staat een zuivere lever garant voor 91% absorptie capaciteit van de shot en dus sneller resultaat op korte termijn. Minder rimpels visible na 2 weken inname.

COMBINEER Insentials COLLATINE SHOT (1x 's morgens) met de Insentials DETOX BOOST (1x 's avonds) voor optimalisatie van je eiwitmetabolisme. Denk aan een volledige wetenschappelijke aanpak.

WAT IS COLLAGEEN?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in je lichaam. Het zorgt voor een elastische en stralende huid, het houdt je spieren en gewrichten soepel, je haar en nagels stevig.

Er zijn verschillende types collageen, het type I collageen vindt je voornamelijk terug in de huid en is het type collageen dat gebruikt wordt in de Smart Collagen Shot van Insentials, naast de unieke CollaXine blend met oa keratine precursoren voor haar & nagels. Glutamine in de shot garandeert een 91% absorptie capaciteit door je darmwand te gaan verstevigen.

 Gezonde gewoontes (zoals voldoende water drinken of vezelrijk eten) kunnen de aanmaak van collageen ondersteunen, maar is onvoldoende om de afnemende productie helemaal op peil te houden. Extra inname van collageen wordt daarom aangeraden als essentiële anti-aging aanpak van binnenuit.

WAT MAAKT ONZE FORMULE ZO UNIEK?

Hoogst gedoseerd voor maximaal resultaat

Allereerst is er de hoge dosis, maar liefst 10g collageen. Deze dosering is zo hoog, dat je de eerste jaren (tot 50 jaar) minder dan 1 dosis per dag nodig hebt. Zo raden we tot de leeftijd van 40 jaar slechts 2 tot 3 shots per week aan. Heeft jouw huid echt een boost aan collageen nodig? Dan kan je met een dagelijkse shot maximale resultaten behalen. De inname kan volledig aangepast worden aan jouw noden.

Het klopt dat deze hoge dosage eerder uniek is. Daarenboven zorgen de stabiele zwavelhoudende aminozuren van het pro-keratine complex in de Smart Collagen van Insentials voor een extra boost van de resultaten: zij verhogen de opneembaarheid ter hoogte van je darmen. Dit uniek wetenschappelijk aangetoond complex heeft Insentials de naam CollaXine™ gegeven.

Gehydrolyseerd collageen voor betere opname

Collageen is een heel groot eiwit dat in zijn natuurlijke vorm zeer moeilijk op te nemen is door je lichaam. Door de collageen te versnijden in kleinere peptides (= hydroliseren) zorgt Insentials voor 91% opname van collageen.

De peptides worden bovendien niet alleen gebruikt als bouwstenen voor collageen, ze gaan het lichaam ook echt stimuleren om zelf meer collageen aan te maken.

Tot slot werd er ook vitamine C toegevoegd aan de Smart Collagen shot. Deze anti-oxidant werkt als een echte katalysator voor de opname van collageen!

Keratine-complex voor de extra glow

Net als collageen, is keratine ook een lichaamseigen eiwit dat cruciaal is voor een jonge huid. Alleen, keratine zelf kunnen we niet verteren en opnemen, de bouwstenen ervan wel. Door de aminozuren cysteine en methionine (bouwstenen keratine) toe te voegen aan de Smart Collagen shots, geeft Insentials een extra boost aan jouw haar, huid en nagels. Het gaat hier om zeer stabiele aminozuren met zwavelhoudende componenten, een echt 'pro-keratine complex'. Deze precursoren van keratine zijn in staat om zeer sterke zwavelhoudende bruggen te bouwen met elkaar en zo je keratine-gehalte te laten stijgen. Bovendien zit keratine in je haar en je nagels… Wie droomt er niet van glanzend haar, sterke nagels en skin glow?  
149,50 €