Metabolic GLH-2 pack

Een complete 360° aanpak met de Detox Boost voor het herstel van je levercellen, de Fat Burner voor het verbranden van lichaamseigen vetten en de GLH-2 Stabiliser voor het blokkeren van je koolhydraat- en suikeriname.

De complete 360° aanpak:

1. Insentials Detox Boost: Lipoglutathox™ is ons key-antioxidant om je lever te zuiveren. Dit werkt ter hoogte van je opgeslagen suikers in de lever.

2. Insentials Fat Burner: bevat een unieke gepatenteerde & genotificeerde Lipochrome™ blend met onder andere groene thee, lipase, l-carnitine, fucus en chroom. Dit stimuleert je vetmetabolisme.

3. Insentials GLH-2 Stabiliser: een revolutionaire gepatenteerde & genotificeerde formule voor het stabiliseren van je bloedsuikerspiegel en langere verzadiging.

Belgische productie. Gevalideerd door onze experten. Doeltreffendheid bewezen in 10 humane, wetenschappelijke studies.

Control your cravings, stabilise every day.

De Insentials Detox Boost werkt dus niet in op de blokkering van je voedingsinname zoals de GLH-2 Stabiliser, maar stimuleert je lichaamseigen levercellen. Het is dus zeer complementair om beide te combineren gezien de receptoren op je levercellen als eerste insulineresistent worden.

De Insentials Fat Burner van Insentials werkt enerzijds op je opgeslagen vetten en anderzijds op de inname van vetten uit de voeding. Het werkt dus niet in op je koolhydraat- en suikerinname zoals de GLH-2 Stabiliser.

De voordelen van de Metabolic GLH-2 PACK

Dit gaat over een aanpassing van je levensstijl op lange termijn.

 • Lange termijn, elke dag inname is mogelijk, zonder neveneffecten
 • Ondersteunt je verzadigingsgevoel
 • Vermindert suikerdrang
 • Geen jojo-effect
 • Sterkere darmflora
 • Vitaler en energieker
 • Je lichaam gaat sneller naar vetverbranding
 • Geen verlies van spiermassa, enkel vetweefsel
 • Werkt zowel op de inname van je voeding (vetten & koolhydraten) alsook de opgeslagen oudere vetlagen op heupen, billen, bovenarmen en buik
 • Draagt niet enkel bij tot gewichtsverlies maar een algemene ontgifting van je lichaam door natuurlijke celregeneratie van je lever
 • Werkt niet in op je hormonen, het is veilig en natuurlijk, in tegenstelling tot injecties, shots of ampules
 • Verhoogt je metabolisme: je lichaam werkt weer als een kacheltje

Waarom is het Metabolic GLH-2 Pack de beste keuze?

Kies voor een 360° aanpak.

LipoglutathoxTM® wordt wel onze key-antioxidant genoemd. Hoe meer toxische stoffen er intern (bv. alcohol) of extern (bv. vervuiling) aanwezig zijn, des te meer behoefte we hebben aan deze antioxidant. Ook 'herstelt' glutathion geoxideerde vetten en eiwitten. De Insentials Detox Boost werkt dus niet in op de blokkering van je voedingsinname zoals de GLH-2 Stabiliser, maar stimuleert je lichaamseigen levercellen. Het is dus zeer complementair om beide te combineren gezien de receptoren op je levercellen als eerste insulineresistent worden.

Onze Fat Burner werkt enerzijds op je opgeslagen vetten en anderzijds op de inname van vetten uit de voeding. Het werkt dus niet in op je koolhydraat- en suikerinname zoals de GLH-2 Stabiliser. We adviseren altijd een gezond en uitgebalanceerd voedingspatroon. Een langetermijnaanpak betekent het 'verbranden' van lichaamsvetten en dus geen verlies van spiermassa zoals medicatie die GLP1-analogen stimuleren.

Vanaf de eerste dosis voel je al een verschil

Voor je longevity metabolism of gezondheidsleeftijd is het dus van belang om het aantal pieken per dag te beperken. Enkel op die manier krijg je jouw cravings doorheen de dag onder controle en ervaar je tot 6 uur na je maaltijd een sterk verzadigd gevoel.

Doordat het de opname van koolhydraten tijdens het eten tot wel 40% kan verminderen, vermijd je extreme schommelingen in je bloedsuikerspiegel. Dat zorgt voor minder variabiliteiten in je bloedsuikerspiegel doorheen de dag.

Verder komen onverteerde suikerdeeltjes in je darmen terecht. Als reactie hierop, sturen je darmen een signaal naar je hersenen dat voor een stijging van het GLP1-hormoon zorgt. Dit hormoon bezorgt je een langdurig gevoel van verzadiging. In tegenstelling tot medicatie of ampules is het geen invasieve methode met nefaste neveneffecten op je gezondheid op lange termijn.


198,00 €