GLH-2 stabilizer

De GLH-2 Stabiliser is een revolutionaire gepatenteerde blend voor het stabiliseren van je bloedsuikerspiegel met sterke hongerstillende eigenschappen.

GLH-2 Stabiliser werkt op het verminderen van je koolhydraat- en suikerinname uit voeding.


Control your cravings, stabilise every day.

  • 40% minder koolhydraat & suikeropname: deze geblokkeerde opname van koolhydraten leidt tot een stabiele bloedsuikerspiegel en minder opslag van suikers in je lever- en spiercellen. Je gaat natuurlijk je metabolisme verhogen.
  • 65% meer verzadigingshormoon GLP1: hierdoor heb je een sterk gevoel van verzadiging tot 6 uur na je maaltijd.

Een overbelaste lever maakt het moeilijk om af te vallen en zich energieker te voelen, kies daarom voor een complete 360° aanpak met het Metabolic GLH-2 Pack:

Combineer FAT BURNER (1x 's morgens), met de GLH-2 STABILISER (1x bij de hoofdmaaltijd) en de Insentials DETOX BOOST (1x 's avonds) voor optimalisatie van je suiker- en vetmetabolisme. Denk aan een volledige wetenschappelijke aanpak.

No compromise on quality - 100% validated by experts.

Het is niet enkel een supplementenkuur, maar een aanpassing aan je levensstijl op lange termijn.

  • Elke dag inname is adviseerbaar, zonder neveneffecten op lange termijn.
  • Doeltreffendheid bewezen in meer dan 10 humane, wetenschappelijke studies.
  • Hoogwaardige zuivere ingrediënten.

Waarom is het Metabolic GLH-2 Pack de beste keuze?

Kies voor een 360° aanpak.

LipoglutathoxTM® wordt wel onze key-antioxidant genoemd. Hoe meer toxische stoffen er intern (bv. alcohol) of extern (bv. vervuiling) aanwezig zijn, des te meer behoefte we hebben aan deze antioxidant. Ook 'herstelt' glutathion geoxideerde vetten en eiwitten. De Insentials Detox Boost werkt dus niet in op de blokkering van je voedingsinname zoals de GLH-2 Stabiliser, maar stimuleert je lichaamseigen levercellen. Het is dus zeer complementair om beide te combineren gezien de receptoren op je levercellen als eerste insulineresistent worden.

Onze Fat Burner werkt enerzijds op je opgeslagen vetten en anderzijds op de inname van vetten uit de voeding. Het werkt dus niet in op je koolhydraat- en suikerinname zoals de GLH-2 Stabiliser. We adviseren altijd een gezond en uitgebalanceerd voedingspatroon. Een langetermijnaanpak betekent het 'verbranden' van lichaamsvetten en dus geen verlies van spiermassa zoals medicatie die GLP1-analogen stimuleren.

Vanaf de eerste dosis voel je al een verschil

Voor je longevity metabolism of gezondheidsleeftijd is het dus van belang om het aantal pieken per dag te beperken. Enkel op die manier krijg je jouw cravings doorheen de dag onder controle en ervaar je tot 6 uur na je maaltijd een sterk verzadigd gevoel.

Doordat het de opname van koolhydraten tijdens het eten tot wel 40% kan verminderen, vermijd je extreme schommelingen in je bloedsuikerspiegel. Dat zorgt voor minder variabiliteiten in je bloedsuikerspiegel doorheen de dag.

Verder komen onverteerde suikerdeeltjes in je darmen terecht. Als reactie hierop, sturen je darmen een signaal naar je hersenen dat voor een stijging van het GLP1-hormoon zorgt. Dit hormoon bezorgt je een langdurig gevoel van verzadiging. In tegenstelling tot medicatie of ampules is het geen invasieve methode met nefaste neveneffecten op je gezondheid op lange termijn.


64,50 €