Detox boost

Bewezen anti-oxidant supplement voor de lever om je lichaam op een efficiënte & natuurlijke manier te ontgiften. VOOR MANNEN EN VROUWEN.

Een laag metabolisme, veranderingen in gewicht, aanhoudende vermoeidheid, hormonale problemen, huidveroudering: de typische kwaaltjes die vaak de oorzaak zijn van een overbelaste lever.

Dit natuurlijk anti-oxidant supplement is een efficiënte blend van wetenschappelijk onderbouwde nutriënten genaamd Lipoglutathox met oa NAC, mariadistel, choline, artisjok en glutathion voor de activering van je eigen levercellen, nodig voor een optimale zuivering van je lichaam, kortom autofagie.

SMART EXPERTISE

It all starts with a clean liver! Stress, vervuiling, kant-en-klare maaltijden, hormonale onevenwichten, medicatie, zwangerschap, levensstijl, suikers … Allemaal oorzaken van het belangrijkste ontgiftingsorgaan van ons lichaam namelijk de lever. Meer dan 85% van de vrouwen kampen met een overbelaste lever maar zijn er niet van bewust. Start preventie en pak de 'oorzaak' van je symptomen aan.

1 maand: 30x1 tabs in te nemen 's avonds, 60 minuten voor te gaan slapen.

Advies: deze kuur kan je dagelijks innemen voor lange periode.

Aanbevolen om minimum 3-6 maanden de Insentials® kuur te volgen.

  • Doeltreffendheid bewezen in wetenschappelijke studies.
  • Insentials® bevat hoogwaardige zuivere ingrediënten."


70,00 €