Trauma verwerken en weer vooruit in het leven

20-04-2024


Een trauma kan een enorme impact hebben op je leven. Het kan je dagelijks functioneren beïnvloeden en je het gevoel geven dat je vastzit in het verleden. Bij praktijk iTransform begrijpen we hoe moeilijk het kan zijn om met een psychisch trauma om te gaan. Onze ervaren traumatherapeuten staan klaar om je te helpen bij het verwerken van je trauma, zodat je weer vooruit kunt in het leven.

Omgaan met de gevolgen van een traumatische ervaring

Het meemaken van een traumatische ervaring kan leiden tot verschillende symptomen, zoals:

  • Herbelevingen van het trauma in de vorm van nachtmerries of flashbacks
  • Vermijding van situaties of plaatsen die aan het trauma doen denken
  • Verhoogde prikkelbaarheid en schrikachtigheid
  • Slaapproblemen en concentratiemoeilijkheden

Bij praktijk iTransform werken we samen met jou aan het verwerken van je trauma. We creëren een veilige omgeving waarin je je verhaal kunt delen en waar we je tools aanreiken om beter met de gevolgen van het trauma om te gaan.

Gespecialiseerde traumatherapie voor volwassenen en kinderen

Onze traumatherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van verschillende soorten trauma's, waaronder:

  • Jeugdtrauma's
  • Posttraumatische stressstoornis (PTSS)
  • Trauma's als gevolg van geweld of misbruik
  • Medische trauma's

We bieden traumatherapie aan voor zowel volwassenen als kinderen. Onze aanpak is afgestemd op jouw specifieke behoeften en situatie. Samen werken we stap voor stap aan het verwerken van je trauma, zodat je weer grip krijgt op je leven.

Traumaverwerking in Brugge en Blankenberge

Praktijk iTransform heeft locaties in Brugge en Blankenberge, waar je terechtkunt voor traumatherapie. Onze traumatherapeuten staan voor je klaar om je te begeleiden bij het verwerken van je trauma. We creëren een veilige en vertrouwde omgeving waarin je je op je gemak voelt om je verhaal te delen.

Zet de eerste stap naar traumaverwerking bij praktijk iTransform

Als je worstelt met de gevolgen van een trauma, weet dan dat je niet alleen bent. Bij praktijk iTransform zijn we er om je te ondersteunen bij het verwerken van je trauma. Onze ervaren traumatherapeuten bieden je de tools en begeleiding die je nodig hebt om weer vooruit te kunnen in het leven.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of meer informatie over onze traumatherapie in Brugge en Blankenberge. Samen zetten we de eerste stap naar jouw herstel en een positieve toekomst.