Succesverhaal van Jessica -14kilo

18-03-2021

Maart 2020, onze eerste lockdown was een feit ons restaurant moest gesloten worden en Corona was niet meer weg te denken in onze samenleving.
Het mooie weer kwam eraan.., Als gezin wilden wij van deze dagen-maanden genieten en er het beste van maken, want op dit moment hadden we dan ook geen keus.
Elke dag/ avond een aperitiefje erbij - hapjes en flesje wijn om de dag goed af te sluiten. Wat gezelligheid werd - werd dan ook rap een gewoonte. Kilo's kwamen er dan ook heel vlotjes bij.
Toen we terug hoorden van onze 2 de lockdown, moest dit veranderen. Mijn kilo's zouden er alleen maar nog meer bijkomen, Naar de kledingwinkel gaan werd voor mij dan ook iedere keer een confrontatie. Beseffen dat je nieuwe kleren nodig hebt om de overtollige kilo's te bedekken - verstoppen. Neen ik voelde mij slecht in me vel, dit was ik niet meer. Ik had in niks geen zin meer. Toen heb ik de klik gemaakt om niet bij te pakken te blijven zitten, Dit moest en zou veranderen.
In November ben ik beginnen zoeken, met volle moed naar de ideale oplossing. Ik zocht naar iets waar ik mij niet elke dag moest doorsleuren en geen gevecht van wou maken iedere dag. Dus moest haalbaar zijn, zo zou ik het kunnen volhouden.
Ondersteuning vond ik dan ook wel belangrijk.., een moeilijke dag / periode hebben we dan zeker ook en zo weet ik dat ik iedere week een "verantwoording" en houvast heb, en konden wij dit dan ook samen bespreken.
Na zoeken en veel online te lezen kwam ik bij Powerslim terecht. DIT is het dacht ik toen! Die dag zelf maakten wij al een afspraak en de eerste stap was gezet naar de nieuwe "ik". We konden er maar beter uitkomen dacht ik toen en we zien wel.
Na onze eerste afspraak en kennismaking kwam ik buiten met een goed en vertrouwd gevoel (wat ik zeer belangrijk vind bij de eerste ontmoeting). ' Dit moest en zou lukken'! Na enkele dagen en weken begon ik mijn weg rap te vinden. Iedere dag was voor mij een uitdaging in de keuken ik leerde zelf nieuwe smaken kennen. Gemakkelijk te bereiden, mooi uitgelegd. Je leert ook rap dat je het kan volhouden met enkele wat jij zelf lekker vind, iedere zijn smaak is dan ook anders en dit is wel heel belangrijk om je eigen weg erin te vinden. Ondertussen heb ik ook al een boekje gemaakt met recepten en dingen die ik uitprobeer, je leert er je 'twist' aan te geven. Ook voor het gezin vind ik het leuk dat ik met hen kon mee eten, zo had ik dan ook niet het gevoel dat ik 'gestraft' werd. De complimentjes kwamen binnen van de mensen die mij terug zagen, ik fleurde op , kon terug genieten om naar een kledingwinkel te gaan , ik kon terug in mijn oudere kleren, wat een zalig gevoel! ik ben gewoon goed bezig... Ik - wij als gezin hebben leren genieten van een gezonder leven met af en toe wel eens een aperitiefje of glaasje wijn erbij. Ik geniet er nog meer van dan vroeger. Ga zelf terug gaan sporten en koersfietsen, leuk.

Dankzij Virginie mijn coach sta ik waar ik nu sta, iedere week stond ze klaar voor mij, een oprechte dank je wel daarvoor! Ondertussen sta ik op mijn streefdoel..ik heb tijd en kom aan mijn ideale bmi...daar geloof ik nu nog meer in dan ooit. Ik heb een doel , want dit is mijn nieuwe ik, mijn nieuw leven.
We gaan ervoor en behouden ons gezond leven.

Dankzij powerslim heb ik een nieuwe leven ontdekt.