HYPNOSE THERAPIE OOK ONLINE

24-01-2024

zelfbeeld - angsten - lichamelijke blokkades - stress - ontspanning trauma - depressie - burn-out


Als erkend psychotherapeut heb ik me verder gespecialiseerd in hypnose therapie. 

Hypnose helpt je om jouw innerlijke kracht te activeren en te versterken. Het helpt je doelen te bereiken en te streven naar de beste versie van jezelf. Je innerlijke kracht wordt vergroot en de schakel van actie tot verandering wordt geactiveerd. In hypnose wordt het rationele bewustzijn afgezwakt waardoor we verder kunnen gaan in het onderbewustzijn.

Hypnose kan worden toegepast bij het verbeteren van je zelfbeeld, het aangaan van bepaalde angsten, ontspanning bij lichamelijke blokkades, stress, trauma, burn-out en depressie.

Hypnose kun je vergelijken met naar tv zitten staren en licht indommelen. Vaak hoor je nog wel wat er gebeurt op de achtergrond en wat er gezegd wordt. Zo ook bij hypnose ben je je steeds bewust van alles wat er gebeurt. Er kan dus ook niets tegen je wil in worden gedaan. Je hebt steeds zelf de controle over de situatie. Het is een zeer natuurlijke staat van het mens-zijn.

Hypnose verwijst naar een staat of conditie waarbij de persoon in hoge mate ontvankelijk wordt voor suggesties en waardoor eerder foute assumpties of meegemaakte gebeurtenissen kunnen worden herbeleefd op een andere manier. Met een andere emotie. Zo kunnen bepaalde angsten en emoties zoals verdriet, schuldgevoel etc... gekoppeld aan gebeurtenissen worden overschreven door nieuwe inzichten.

Vanaf heden ook online mogelijk. Voor verdere vragen mail gerust naar info@praktijk-itransform.be