VOEDING

POWERSLIM

BEGElEIDING WAARBIJ UITGEGAAN WORDT VAN INDIVIDUELE VOORKEUR


VOOR WIE

De begeleiding is voor vrouwen en mannen met overgewicht die wensen op een gezonde manier gewicht te verliezen alsook voor hen die op een bewustere manier met voeding wensen om te gaan.


HOE WERKT HET

De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:

  • Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps etc.. Dit maakt gezond eten super makkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.
  • Zes eetmomenten per dag
  • Mijn persoonlijke hulp en begeleiding. Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.

SUCCESVERHALEN

Maart 2020, onze eerste lockdown was een feit ons restaurant moest gesloten worden en Corona was niet meer weg te denken in onze samenleving.
Het mooie weer kwam eraan.., Als gezin wilden wij van deze dagen-maanden genieten en er het beste van maken, want op dit moment hadden we dan ook geen keus.
Elke dag/ avond een aperitiefje erbij - hapjes en flesje wijn om de dag goed af te sluiten. Wat gezelligheid werd - werd dan ook rap een gewoonte. Kilo's kwamen er dan ook heel vlotjes bij.
Toen we terug hoorden van onze 2 de lockdown, moest dit veranderen. Mijn kilo's zouden er alleen maar nog meer bijkomen, Naar de kledingwinkel gaan werd voor mij dan ook iedere keer een confrontatie. Beseffen dat je nieuwe kleren nodig hebt om de overtollige kilo's te bedekken - verstoppen. Neen ik voelde mij slecht in me vel, dit was ik niet meer. Ik had in niks geen zin meer. Toen heb ik de klik gemaakt om niet bij te pakken te blijven zitten, Dit moest en zou veranderen.
In November ben ik beginnen zoeken, met volle moed naar de ideale oplossing. Ik zocht naar iets waar ik mij niet elke dag moest doorsleuren en geen gevecht van wou maken iedere dag. Dus moest haalbaar zijn, zo zou ik het kunnen volhouden.
Ondersteuning vond ik dan ook wel belangrijk.., een moeilijke dag / periode hebben we dan zeker ook en zo weet ik dat ik iedere week een "verantwoording" en houvast heb, en konden wij dit dan ook samen bespreken.
Na zoeken en veel online te lezen kwam ik bij Powerslim terecht. DIT is het dacht ik toen! Die dag zelf maakten wij al een afspraak en de eerste stap was gezet naar de nieuwe "ik". We konden er maar beter uitkomen dacht ik toen en we zien wel.
Na onze eerste afspraak en kennismaking kwam ik buiten met een goed en vertrouwd gevoel (wat ik zeer belangrijk vind bij de eerste ontmoeting). ' Dit moest en zou lukken'! Na enkele dagen en weken begon ik mijn weg rap te vinden. Iedere dag was voor mij een uitdaging in de keuken ik leerde zelf nieuwe smaken kennen. Gemakkelijk te bereiden, mooi uitgelegd. Je leert ook rap dat je het kan volhouden met enkele wat jij zelf lekker vind, iedere zijn smaak is dan ook anders en dit is wel heel belangrijk om je eigen weg erin te vinden. Ondertussen heb ik ook al een boekje gemaakt met recepten en dingen die ik uitprobeer, je leert er je 'twist' aan te geven. Ook voor het gezin vind ik het leuk dat ik met hen kon mee eten, zo had ik dan ook niet het gevoel dat ik 'gestraft' werd. De complimentjes kwamen binnen van de mensen die mij terug zagen, ik fleurde op , kon terug genieten om naar een kledingwinkel te gaan , ik kon terug in mijn oudere kleren, wat een zalig gevoel! ik ben gewoon goed bezig... Ik - wij als gezin hebben leren genieten van een gezonder leven met af en toe wel eens een aperitiefje of glaasje wijn erbij. Ik geniet er nog meer van dan vroeger. Ga zelf terug gaan sporten en koersfietsen, leuk. 

Dankzij Virginie mijn coach sta ik waar ik nu sta, iedere week stond ze klaar voor mij, een oprechte dank je wel daarvoor! Ondertussen sta ik op mijn streefdoel..ik heb tijd en kom aan mijn ideale bmi...daar geloof ik nu nog meer in dan ooit. Ik heb een doel , want dit is mijn nieuwe ik, mijn nieuw leven.
We gaan ervoor en behouden ons gezond leven. 

Dankzij powerslim heb ik een nieuwe leven ontdekt.

VOOR
VOOR
NA
NA

Ik had al van alles geprobeerd om af te vallen, maar telkens zonder resultaat. Ik vertelde mijn nicht hierover en zij adviseerde me om eens contact op te nemen met een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Haar vriendin was namelijk ook PowerSlim coach en daar had ze veel goede verhalen over gehoord.

Ik voelde me niet goed in mijn lichaam

Ik heb de volgende dag direct contact opgenomen en een afspraak vastgelegd. Dit was ook de dag dat ik een knop heb omgedraaid en al begonnen ben met gezonder te eten (of wat ik dacht dat gezond was). De belangrijkste reden was dat ik me heel slecht voelde in mijn lichaam. Ik ben nooit te zwaar geweest maar nu was ik dat wel. Ik vond geen mooie kledij meer, ik had een buikje (een collega vroeg me zelfs of ik zwanger was) en mijn benen schuurden tegen elkaar als ik stapte. Ik was toen ook een emotie-eter. Waardoor ik me nadien nog slechter voelde, want ik had juist een zak chips leeggegeten.

Mijn PowerSlim traject

Toen ik bij mijn PowerSlim coach binnenkwam schaamde ik me voor mijn gewicht, maar gelukkig stelde ze me direct op mijn gemak. Ik had direct een goed gevoel bij haar. Ik had ook eindelijk iemand gevonden die naar me luisterde en me niet veroordeelde, iemand die me verstond. Mijn coach luistert en geeft raad, soms kreeg ze het ook te verduren als ik me niet goed voelde in mijn vel of opgejaagd van het werk kwam. Ik voelde me nadien direct schuldig maar mijn coach bleef altijd rustig.

Naast de persoonlijke begeleiding van een coach vind ik het heel fijn dat je tijdens het PowerSlim programma structuur krijgt in je eetpatroon. Om de 2 á 2,5 uur had ik een eetmoment. Ik ben iemand, als ik iets doe moet dat goed zijn. Dus ik houd me ook strak aan mijn eetpatroon. Dit patroon heb ik nog altijd en ga ik ook behouden. Ik weet nu waar ik op moet letten, wat ik kan eten en hoeveel koolhydraten ik ongeveer kan nemen. Mijn coach heeft me ook geleerd om etiketten te lezen.

Ik heb in het hele traject denk ik twee keer stilgestaan, dat ik niet was afgevallen. De eerste keer wilde ik direct opgeven maar mijn coach heeft me toen een peptalk gegeven om door te zetten.

Ons doel was 25 kg afvallen en het zijn er 26 geworden. Ik ging van maat XXL naar S. Het eerste dat ik nieuw gekocht heb was een kleedje en shortjes want die had ik al 8 jaar niet meer gedragen! Ook heb ik afgelopen zomer, na 8 jaar, weer een bikini aan gehad.

Soms ben ik nog steeds onzeker

Tussendoor plaatste ik wel eens foto's op Facebook. De reacties daarop waren geweldig, dat gaf me een boost! Ik heb ook een paar keer gehad dat ik mensen tegen kwam die me gewoon voorbij liepen omdat ze me niet meer herkende.

PowerSlim heeft dan ook veel voor me betekend. Ik voel me terug goed in mijn vel. Ook de complimentjes van mijn coach doen me goed. Als ik in de spiegel kijk zie ik de Liesbeth van voor 2018. In plaats van iemand die brede jeansbroeken en brede sweaters draagt, kan ik terug andere outfits aan. Ik ben altijd iemand geweest zonder zelfvertrouwen, dat is wie ik ben. Ik voel me soms dan ook nog steeds onzeker over hoe ik er uit zie, maar zit wel veel beter in mijn vel! Ik ben nu gelukkig! 


Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is.

praktijk iTransform in Blankenberge is het PowerSlim center van de maand februari 2020!


Mijn passie voor een gezonde levensstijl en mensen begeleiden met overgewicht is reeds langer geleden ontstaan. Zo heb ik mij tijdens mijn studie psychologie verder verdiept in voeding en een gezonde levensstijl. Ik had reeds ervaring en ideeën over hoe men op een gezonde manier kan afvallen. Helaas is dit in de praktijk niet altijd makkelijk vol te houden en dit omwille van verschillende redenen. De ingewikkelde gerechten, vreemde en soms moeilijk te vinden ingrediënten of jezelf bijna alles ontzeggen maken het er niet makkelijker op.

Ik was dan ook zeer benieuwd naar de manier waarop PowerSlim tegemoet zou komen aan de eisen die de klant de dag van vandaag heeft: makkelijk, efficiënt, gezond en snel resultaat.

Enthousiast vertel ik tijdens een informatiemoment over hoe PowerSlim in zijn werk gaat, en zie de mensen denken 'Ja ja, dat zal wel: makkelijk en geen jojo-effect'. En dat is begrijpelijk, gezien men vaak pas bij mij terecht komt nadat men reeds heel wat afvalpogingen heeft ondernomen. Bij het intakegesprek luister ik naar ieders individuele behoeften en wensen, alsook naar ieders moeilijkheden. Zo achterhalen we samen de oorzaak van het overgewicht en werken we samen om je doel te bereiken.

De eenvoudig te bereiden gerechten met verse groenten, vlees en vis en de verantwoorde tussendoortjes in combinatie met de persoonlijke begeleiding zorgen voor een mooi resultaat, ook op lange termijn.

Elke week opnieuw zorgen die tevreden klanten ervoor dat ik kan zeggen dat iedereen dit kan. Dat, en het feit dat ik heb kunnen bijdragen aan de gezondheid en het zelfvertrouwen van de klant, maakt mij gelukkig. Vaak zijn er geen ingrijpende veranderingen nodig, maar zijn het net de kleine dingen die het doen. De meesten zijn dan ook verrast dat het aanleren van een andere levensstijl geen strafkamp hoeft te zijn en men nog steeds van lekkernijen mag genieten.

PowerSlim heeft mij aangenaam verrast en is naast de individuele begeleiding een heel goede manier om te starten met een nieuwe levensstijl. Iedereen kan het!

Wat is PowerSlim? (extra uitleg)

PowerSlim is geen dieet, maar een verandering van je leefstijl. Het is een programma waarbij je niet mínder gaat eten, maar anders leert eten. Dit onder mijn persoonlijke begeleiding. Het programma is zo ontwikkeld dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven. 

Iedere week heb je bij mij een consult van 30min. Daarin bespreken we hoe de afgelopen week is verlopen en kun je terecht met al je vragen.

Met ongeveer zes eetmomenten per dag zorg je ervoor dat je de hele dag door smakelijk en gevarieerd blijft eten. Tijdens die momenten vervang je gangbare voedingsmiddelen door PowerSlim producten, maar eet je ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. Je werkt toe naar een bewust voedingspatroon waarbij genieten mag.

Ik blijf je daarna nog een jaar lang begeleiden zodat je leert je nieuwe eetpatroon vast te houden. 


Voordelen

  • Een behandelplan afgestemd op jouw persoonlijke situatie
  • Verantwoord voedingspatroon
  • Makkelijk vol te houden
  • Eiwitrijke voeding (biologische kwaliteit) met verlaagd gehalte koolhydraten
  • Behoud van je spiermassa
  • Niet gewoon shakes drinken, maar echte voeding zoals Powerslim sojarijst, pasta, broodjes, in combinatie met vlees, verse vis en groentjes.
  • 1 kilo vetverlies per weekBij vragen aarzel niet contact op te nemen

Volg de praktijk ook via de fb pagina

Blijf op de hoogte van alle acties en schrijf je in op onze 3 maandelijkse nieuwsbrief