VOEDING

POWERSLIM

BEGElEIDING WAARBIJ UITGEGAAN WORDT VAN INDIVIDUELE VOORKEUR


Je voelt aan alles dat er iets moet gebeuren, je zit niet lekker in je vel. Wellicht heb je al een aantal pogingen gewaagd om hier verandering in te brengen, maar helaas het succes bleef uit.

VOOR WIE

De begeleiding is voor vrouwen en mannen met overgewicht die wensen op een gezonde manier gewicht te verliezen alsook voor hen die op een bewustere manier met voeding wensen om te gaan.


STRALEND DE FEESTDAGEN IN

Had je graag die extra kilo's terug weggewerkt, weet je niet goed hoe, en heb je geen zin om te overleven op shakes of sla, en al helemaal niet in het jojo-effect nadien? Maak dan nu kennis met Powerslim, waarbij wij samen werken naar afvallen op een gezonde manier zonder jojo-effect.

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld programma waarbij ik jou wekelijks opvolg, ondersteun en advies geef.


RESERVEER NU UW AFSPRAAK ONLINE VIA:


Indien de voor u gepaste datum er niet bij staat kunt u ons steeds een email sturen via onderstaand formulier:

KOM NAAR ONZE POWERSLIM PROEVERIJ

(nieuwe data maart 2020 te Blankenberge)


Algemene kennismaking met PowerSlim en de producten

- Lekkere hapjes

- Mogelijkheid voor een gratis gewichtsmeting (incl vetpercentages).

- Goodiebag

(Inschrijven is nodig via bovenstaand contactformulier).

Deze maand is iTransform in Blankenberge het PowerSlim center van de maand februari.

Ik, Virginie, van praktijk iTransform ben reeds 1,5 jaar bezig als PowerSlim praktijk.

Mijn passie voor een gezonde levensstijl en mensen begeleiden met overgewicht is reeds langer geleden ontstaan. Zo heb ik mij tijdens mijn studie psychologie verder verdiept in voeding en een gezonde levensstijl. Ik had reeds ervaring en ideeën over hoe men op een gezonde manier kan afvallen. Helaas is dit in de praktijk niet altijd makkelijk vol te houden en dit omwille van verschillende redenen. De ingewikkelde gerechten, vreemde en soms moeilijk te vinden ingrediënten of jezelf bijna alles ontzeggen maken het er niet makkelijker op.

Ik was dan ook zeer benieuwd naar de manier waarop PowerSlim tegemoet zou komen aan de eisen die de klant de dag van vandaag heeft: makkelijk, efficiënt, gezond en snel resultaat.

Enthousiast vertel ik tijdens een informatiemoment over hoe PowerSlim in zijn werk gaat, en zie de mensen denken 'Ja ja, dat zal wel: makkelijk en geen jojo-effect'. En dat is begrijpelijk, gezien men vaak pas bij mij terecht komt nadat men reeds heel wat afvalpogingen heeft ondernomen. Bij het intakegesprek luister ik naar ieders individuele behoeften en wensen, alsook naar ieders moeilijkheden. Zo achterhalen we samen de oorzaak van het overgewicht en werken we samen om je doel te bereiken.

De eenvoudig te bereiden gerechten met verse groenten, vlees en vis en de verantwoorde tussendoortjes in combinatie met de persoonlijke begeleiding zorgen voor een mooi resultaat, ook op lange termijn.

Elke week opnieuw zorgen die tevreden klanten ervoor dat ik kan zeggen dat iedereen dit kan. Dat, en het feit dat ik heb kunnen bijdragen aan de gezondheid en het zelfvertrouwen van de klant, maakt mij gelukkig. Vaak zijn er geen ingrijpende veranderingen nodig, maar zijn het net de kleine dingen die het doen. De meesten zijn dan ook verrast dat het aanleren van een andere levensstijl geen strafkamp hoeft te zijn en men nog steeds van lekkernijen mag genieten.

PowerSlim heeft mij aangenaam verrast en is naast de individuele begeleiding een heel goede manier om te starten met een nieuwe levensstijl. Iedereen kan het!

Wil jij ook samen met mij ervaren wat het PowerSlim programma voor jou kan betekenen? Kijk dan voor meer informatie op www.praktijk-itransform.be of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via info@praktijk-itransform.be of bel naar +32(0)494684119.

NIEUW: POWERSLIM PARTY

Bekijk onze formule op onderstaande link:

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is geen dieet, maar een verandering van je leefstijl. Het is een programma waarbij je niet mínder gaat eten, maar anders leert eten. Dit onder mijn persoonlijke begeleiding. Het programma is zo ontwikkeld dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven. 

Iedere week heb je bij mij een consult van 30min. Daarin bespreken we hoe de afgelopen week is verlopen en kun je terecht met al je vragen.

Met ongeveer zes eetmomenten per dag zorg je ervoor dat je de hele dag door smakelijk en gevarieerd blijft eten. Tijdens die momenten vervang je gangbare voedingsmiddelen door PowerSlim producten, maar eet je ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. Je werkt toe naar een bewust voedingspatroon waarbij genieten mag.

Ik blijf je daarna nog een jaar lang begeleiden zodat je leert je nieuwe eetpatroon vast te houden. Dit kan met PowerSlim Balance. Ze zijn ontwikkeld voor iedereen die een bewust voedingspatroon met goede eetgewoontes wil aannemen.


Voordelen

  • Een behandelplan afgestemd op jouw persoonlijke situatie
  • Verantwoord voedingspatroon
  • Makkelijk vol te houden
  • Eiwitrijke voeding (biologische kwaliteit) met verlaagd gehalte koolhydraten
  • Behoud van je spiermassa
  • Niet gewoon shakes drinken, maar echte voeding zoals Powerslim sojarijst, pasta, broodjes, in combinatie met vlees, verse vis en groentjes.
  • 1 kilo vetverlies per week


(PowerSlim producten en recepten)


POWERSLIM ((altijd in combinatie met coaching) (coaching is inbegrepen bij de aankoop van PowerSlim producten)).

Optioneel: functional training (met 20% korting voor PowerSlim'mers)


Lichaamsbeweging

Lichaamsbeweging is voor iedereen aan te raden omdat het bijdraagt aan je conditie en gezondheid. Lichaamsbeweging is in elke vorm welkom.
Kies een vorm van beweging die bij jou past en voor jou ook vol te houden is. Bouw het langzaam op en overdrijf niet met het aantal uren per week. Als je van geen beweging naar 2 keer per week een halfuurtje gaat ben je al goed bezig.
(zie ook volgend link: overgewicht volwassenen)

Val je liever af op eigen tempo, wil je graag wat bijleren over gezonde voeding en zie je een wekelijkse bijeenkomst niet zitten, check dan nu het pakket easyfit.

voor wie: iedereen die door het goede leven wat is aangekomen, vrouwen die graag hun zwangerschapskilo's willen verliezen, of mensen die gewoon een gezondere levensstijl willen aangaan. 

Bij vragen aarzel niet contact met ons op te nemen

Volg ons ook via onze fb pagina