AFVALLEN

PS.  FOOD & LIFESTYLE

BEGElEIDING WAARBIJ UITGEGAAN WORDT VAN INDIVIDUELE VOORKEUR


VOOR WIE

Je goed voelen', volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Als coach kan ik je daarbij helpen en ben dat duwtje in de rug als je het nodig hebt. Op bewezen resultaat, op gemak en op jouw manier.


HOE WERKT HET

Met PS. food & lifestyle maak jij de eerste stap naar jouw nieuwe levensstijl

Samen gaan we aan de slag zodat jij je beter voelt, tevreden met je lichaam bent en trots bent op jezelf. Met PS. food & lifestyle zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op jouw gezonde levensstijl. Het PS. food & lifestyle program volg je onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl. Elke week bespreken we uitgebreid de vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de fases van het programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt.

Jouw dag- en weekmenu wordt aangepast op jouw wensen en behoeften. Maar gemiddeld zijn er 6 eetmomenten per dag. Hiervan zijn 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. In de eerste fase maak je bij de meeste eetmomenten gebruik van de producten van PS. food & lifestyle. De lunch en het diner worden onder andere aangevuld met groenten, vlees/vis/vegetarisch. De producten van PS. food & lifestyle kun je vergelijken met gangbare voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse snacks. Je gaat hiermee niet minder eten, maar ánders. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en deel je jouw dag naar wens in. Afslanken hoeft dus geen straf te zijn. De eiwitrijke en koolhydraatarme eetmomenten zorgen voor verlies van vetmassa en behoud van spiermassa. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect.

Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leer ik je wat een gezonde levensstijl precies inhoudt en geef ik je handige tips. Na het bereiken van jouw gewenste gewicht blijf je onder mijn persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

De voordelen van PS. food & lifestyle :

  • Een persoonlijk stappenplan
  • Gepersonaliseerde weekmenu's
  • Begeleiding van mij als gecertificeerd PS. food & lifestyle coach
  • Eiwitrijke, koolhydraatarme producten
  • Behoud van je spiermassa
  • Geen jojo effect
  • Echte gedragsverandering voor een blijvende gezonde levensstijl

We beginnen met een uitgebreide intake. In dit vrijblijvende gesprek leren wij elkaar kennen en bespreken we jouw wensen en doelen. Zodra je begint met het PS. programma, start je met het PS. food & lifestyle starterspakket. Dit is een allesomvattend pakket voor de eerste week. Je kunt denken aan producten, een kookboek en allerlei brochures die jou tijdens de eerste week op weg helpen.

Wekelijks zien wij elkaar op consult en neem jij de producten mee naar huis die je lekker vindt. Tijdens deze wekelijkse consulten evalueren wij de opgestelde doelen en word je gewogen met een weegschaal die je lichaamssamenstelling meet.

Het gemiddelde gewichtsverlies in de eerste fase is zo'n 1 - 2 kilo per week. Afhankelijk van je geslacht, leeftijd, lengte en bijvoorbeeld dieetverleden en medicatie. Samen kijken we naar de positieve veranderingen die je al hebt gemaakt. Daarnaast worden eventuele struikelblokken besproken en hoe je deze kunt oplossen.

Middels onze app staan we altijd met elkaar in contact, kun je je eigen weekmenu generen, producten bestellen en jouw eigen behandelplan volgen. Uiteraard kun je daar ook eventuele vragen stellen.

In de volgende fases bouw je de PS. food & lifestyle producten af en eet je weer meer producten uit de supermarkt. Maar PS. food & lifestyle biedt ook een productlijn speciaal bedoeld voor gewichtsbehoud. Reguliere producten die je nog jarenlang naar wens kunt gebruiken. Hierbij kun je denken aan muesli's, pasta's, wraps en tussendoortjes voor onderweg. Je leert in deze fase hoe je het best jouw voedingspatroon kunt inrichten om je bereikte gewicht vast te houden.

Wat kost het PS. food & lifestyle program?

De kosten van het PS. food & lifestyle program zijn per persoon verschillend en afhankelijk van je gewenste doel.

Als je overweegt om te starten maken we een vrijblijvende afspraak. Deze afspraak neemt ongeveer 20-30 minuten in beslag, maar indien je meteen begint verlengen we de tijd tot ongeveer een uur. Een product of eetmoment kost ca. € 2,70. Gemiddeld nemen cliënten in de eerste fase vijf producten per dag. Heb je vijf producten per dag nodig dan ben je € 13,50 per dag en ongeveer € 90,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. Daarnaast is de begeleiding en de consulten hierbij inbegrepen. Zodra je gewenste gewicht is bereikt nemen de producten per dag af, maar blijft de begeleiding bestaan. 

SUCCESVERHALEN

Maart 2020, onze eerste lockdown was een feit ons restaurant moest gesloten worden en Corona was niet meer weg te denken in onze samenleving.
Het mooie weer kwam eraan.., Als gezin wilden wij van deze dagen-maanden genieten en er het beste van maken, want op dit moment hadden we dan ook geen keus.
Elke dag/ avond een aperitiefje erbij - hapjes en flesje wijn om de dag goed af te sluiten. Wat gezelligheid werd - werd dan ook rap een gewoonte. Kilo's kwamen er dan ook heel vlotjes bij.
Toen we terug hoorden van onze 2 de lockdown, moest dit veranderen. Mijn kilo's zouden er alleen maar nog meer bijkomen, Naar de kledingwinkel gaan werd voor mij dan ook iedere keer een confrontatie. Beseffen dat je nieuwe kleren nodig hebt om de overtollige kilo's te bedekken - verstoppen. Neen ik voelde mij slecht in me vel, dit was ik niet meer. Ik had in niks geen zin meer. Toen heb ik de klik gemaakt om niet bij te pakken te blijven zitten, Dit moest en zou veranderen.
In November ben ik beginnen zoeken, met volle moed naar de ideale oplossing. Ik zocht naar iets waar ik mij niet elke dag moest doorsleuren en geen gevecht van wou maken iedere dag. Dus moest haalbaar zijn, zo zou ik het kunnen volhouden.
Ondersteuning vond ik dan ook wel belangrijk.., een moeilijke dag / periode hebben we dan zeker ook en zo weet ik dat ik iedere week een "verantwoording" en houvast heb, en konden wij dit dan ook samen bespreken.
Na zoeken en veel online te lezen kwam ik bij Powerslim terecht. DIT is het dacht ik toen! Die dag zelf maakten wij al een afspraak en de eerste stap was gezet naar de nieuwe "ik". We konden er maar beter uitkomen dacht ik toen en we zien wel.
Na onze eerste afspraak en kennismaking kwam ik buiten met een goed en vertrouwd gevoel (wat ik zeer belangrijk vind bij de eerste ontmoeting). ' Dit moest en zou lukken'! Na enkele dagen en weken begon ik mijn weg rap te vinden. Iedere dag was voor mij een uitdaging in de keuken ik leerde zelf nieuwe smaken kennen. Gemakkelijk te bereiden, mooi uitgelegd. Je leert ook rap dat je het kan volhouden met enkele wat jij zelf lekker vind, iedere zijn smaak is dan ook anders en dit is wel heel belangrijk om je eigen weg erin te vinden. Ondertussen heb ik ook al een boekje gemaakt met recepten en dingen die ik uitprobeer, je leert er je 'twist' aan te geven. Ook voor het gezin vind ik het leuk dat ik met hen kon mee eten, zo had ik dan ook niet het gevoel dat ik 'gestraft' werd. De complimentjes kwamen binnen van de mensen die mij terug zagen, ik fleurde op , kon terug genieten om naar een kledingwinkel te gaan , ik kon terug in mijn oudere kleren, wat een zalig gevoel! ik ben gewoon goed bezig... Ik - wij als gezin hebben leren genieten van een gezonder leven met af en toe wel eens een aperitiefje of glaasje wijn erbij. Ik geniet er nog meer van dan vroeger. Ga zelf terug gaan sporten en koersfietsen, leuk. 

Dankzij Virginie mijn coach sta ik waar ik nu sta, iedere week stond ze klaar voor mij, een oprechte dank je wel daarvoor! Ondertussen sta ik op mijn streefdoel..ik heb tijd en kom aan mijn ideale bmi...daar geloof ik nu nog meer in dan ooit. Ik heb een doel , want dit is mijn nieuwe ik, mijn nieuw leven.
We gaan ervoor en behouden ons gezond leven. 

Dankzij powerslim heb ik een nieuwe leven ontdekt.


Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim food &lifestyle programma ook iets voor jou is.

praktijk iTransform in Blankenberge is het PowerSlim food & lifestyle center van de maand februari 2020!


Mijn passie voor een gezonde levensstijl en mensen begeleiden met overgewicht is reeds langer geleden ontstaan. Zo heb ik mij tijdens mijn studie psychologie verder verdiept in voeding en een gezonde levensstijl. Ik had reeds ervaring en ideeën over hoe men op een gezonde manier kan afvallen. Helaas is dit in de praktijk niet altijd makkelijk vol te houden en dit omwille van verschillende redenen. De ingewikkelde gerechten, vreemde en soms moeilijk te vinden ingrediënten of jezelf bijna alles ontzeggen maken het er niet makkelijker op.

Ik was dan ook zeer benieuwd naar de manier waarop PowerSlim food & lifestyle tegemoet zou komen aan de eisen die de klant de dag van vandaag heeft: makkelijk, efficiënt, gezond en snel resultaat.

Enthousiast vertel ik tijdens een informatiemoment over hoe het zijn werk gaat, en zie de mensen denken 'Ja ja, dat zal wel: makkelijk en geen jojo-effect'. En dat is begrijpelijk, gezien men vaak pas bij mij terecht komt nadat men reeds heel wat afvalpogingen heeft ondernomen. Bij het intakegesprek luister ik naar ieders individuele behoeften en wensen, alsook naar ieders moeilijkheden. Zo achterhalen we samen de oorzaak van het overgewicht en werken we samen om je doel te bereiken.

De eenvoudig te bereiden gerechten met verse groenten, vlees en vis en de verantwoorde tussendoortjes in combinatie met de persoonlijke begeleiding zorgen voor een mooi resultaat, ook op lange termijn.

Elke week opnieuw zorgen die tevreden klanten ervoor dat ik kan zeggen dat iedereen dit kan. Dat, en het feit dat ik heb kunnen bijdragen aan de gezondheid en het zelfvertrouwen van de klant, maakt mij gelukkig. Vaak zijn er geen ingrijpende veranderingen nodig, maar zijn het net de kleine dingen die het doen. De meesten zijn dan ook verrast dat het aanleren van een andere levensstijl geen strafkamp hoeft te zijn en men nog steeds van lekkernijen mag genieten.

PowerSlim food & lifestyle heeft mij aangenaam verrast en is naast de individuele begeleiding een heel goede manier om te starten met een nieuwe levensstijl. Iedereen kan het!


Bij vragen aarzel niet contact op te nemen

Volg de praktijk ook via de fb pagina

Blijf op de hoogte van alle acties en schrijf je in op onze 3 maandelijkse nieuwsbrief